Home

Kurse për gjuhë!

Me ne arrihen rezultate
Më Shumë

Keni nevojë për përkthime?

Ne kryejmë përkthime gjyqësore në disa gjuhë!
Më Shumë

Kërkoni punë?

Ofrojmë punë të llojeve të ndryshme në Gjermani!
Më Shumë

Kush jemi ne?

Qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” u formua në vitin 2013 në qytetin e Shkupit
Tani, qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” është konkurente e qendrave më prestigjioze në kryeqytet.. Ne ofrojmë mësim dhe njëkohësisht edukim duke filluar nga mosha e vogël si dhe vetbesim dhe arritje tek moshat e mëdha. Vizioni i ynë- është që tju ofrojmë të gjithë kandidatëve ngrohtësi dhe atmosferë në mesin tonë, ku arritja e njohurive gjuhësore do të jetë kënaqësi dhe e lehtë për të gjithë.

Kush jemi ne?

Qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” u formua në vitin 2013 në qytetin e Shkupit
Tani, qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” është konkurente e qendrave më prestigjioze në kryeqytet.. Ne ofrojmë mësim dhe njëkohësisht edukim duke filluar nga mosha e vogël si dhe vetbesim dhe arritje tek moshat e mëdha.

FËMIJA JUAJ  Meriton më te mirën!

NA KONTAKTONI

POASHTU EDHE JU!

Edu Lingua poashtu ofron edhe kurse për të rritur

Disa Fjalë nga Klientët Tanë
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.. Alison Hankers

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore. Jane Bond

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Mary Appleheather

Na Kontaktoni