Home

Курсеви за Јазици

Со нас се постигнуваат резултати
Повеќе

Имате потреба за преводи?

Вршиме судски преводи на неколку јазици!
Повеќе

Барате работа?

Ние нудиме работа во Германија, во неколку области!
Повеќе

Кои сме ние?

Центар за странски јазици ЕДУ ЛИНГУА е формиран во 2013 година во Скопје.

Сега, центарот за странски јазици  ЕДУ ЛИНГУА е еден од најголемите и реномираните центри во главниот град. Ние ви нудиме учење истовремено едукација почнувајќи од најмалата возраст, продолжувајќи со самодоверба и постигнувања за сите генераци.

Нашата визија е сите наши кандидати да им нудиме пријатна атмосфера во нашата средина, во кое јазичното постигнување ќе биде задовоство за сите.

Кои сме ние?

Центар за странски јазици ЕДУ ЛИНГУА е формиран во 2013 година во Скопје.

Сега, центарот за странски јазици  ЕДУ ЛИНГУА е еден од најголемите и реномираните центри во главниот град. Ние ви нудиме учење истовремено едукација почнувајќи од најмалата возраст, продолжувајќи со самодоверба и постигнувања за сите генераци.

Нашата визија е сите наши кандидати да им нудиме пријатна атмосфера во нашата средина, во кое јазичното постигнување ќе биде задовоство за сите.

ВАШЕТО ДЕТЕ

Го заслужува најдоброто

Контакт

ИСТО КАКО И ВИЕ

Ние работиме и со курсеви за возрасни

Неколку зборови од нашите клиенти

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.. Alison Hankers

quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore. Jane Bond

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Mary Appleheather

Контакт