Punë në Gjermani

PUNË NË GJERMANI

Qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” në sferen e punësimeve në Gjermani, bashkpunon me Agjensionin më prestigjioz ne regjionin e SACHSEN-it,  pvk-personal.de. Ky Agjencion ju mundëson qytetarëve të Ballkanit perendimor punësime dhe integrim në shoqërinë gjermane. Gjithashtu do të jeni të përkrahur deri në finalizimin e dokumentacionit. Më të kërkuara janë profesionet në fushat e :

Medicinës

Elektrikës

Vozitës

Tjera

ELEKTRIÇIST
SHOFER I PAJISJEVE NDËRTIMORE
ZDRUKTHTAR
MONTUES GIPSKARTONI
MONTUES I KLIMAVE
SALLDATOR
AUTOSERVISER
AUTOELETRIÇIST
ELEKSTRIÇIST (MIRMBAJTES I FIRMAVE)
NDIMËS ELEKTRIÇISTI
MIRËMBAJTËS MEKANIK
.SKELE MONTUES
BOJAXHI MAKINASH
KOPSHTAR
BRAVANDREQËS
PROGRAMER I MAKINERIVE
TEKNIK DHËMBËSH
PRERËS HEKURI
INXHINIER MEKANIK
NDËRTIM BETONI
NDIHMËS MJESHTRI
BAGERIST
PLOÇKAR
NDIHMËS MONTIMI
PËRPUNIM METALI
MJESHTËR I DRITAVE
STOLAR
MJESHTËR PËR KERAMIK
MJESHTËR PËR PUNIME DRURI
MJESHTËR PËR LAMINAT
FRIZER
PUNËTOR I KUALIFIKUAR PËR NDËRTIMIN E RRUGËVE
MURATOR
KUZHINIER
PËRKUJDESËS MJEKSORË
ARHITEKT
INZHINIER
NDIHMËS MJEKSORË
FASADER
IT ADMINISTRATOR
FIZIOTERAPIST
PËRKTHYES ALB-DE
KASAP
NDIHMËS NË MISHTORE
ASISTENT MJEKU
NDIHMËS MJEKU
AKUSHERE
SHKOLLË PËR NDONJË ZANAT
NDIHMËS NË FABRIK PRODHUESE

Na Kontaktoni Për Më Shumë Info