Shërbimet

SHËRBIME

KURSE

Ne ofrojmë mësim dhe njëkohësisht edukim duke filluar nga mosha e vogël si dhe vetbesim dhe arritje tek moshat e mëdha. Vizioni i ynë- është që tju ofrojmë të gjithë kandidatëve ngrohtësi dhe atmosferë në mesin tonë, ku arritja e njohurive gjuhësore do të jetë kënaqësi dhe e lehtë për të gjithë. Kurset:

 • Gjuhë Angleze
 • Gjuhë Gjermane
 • Gjuhë Turke
 • Përgaditje për maturë shtetërore dhe matematikë

 

Regjistrimet

 

Fikse (Shtator dhe Janar) – Fleksibile ( Gjatë gjithë vitit – për kurse intenzive)

 

 

 

Për Fëmijë

MKD 3,600
 • – ose në 4 rata nga 900 MKD
 • – 2 herë në javë, nga 90 minuta
 • – librat nuk janë të përfshira në çmim
Na Kontaktoni

Për të rritur

MKD 4,800
 • – ose në 4 rata nga 1,200 MKD
 • – 3 herë në javë, nga 90 minuta
 • – librat dhe testimi ne Goethe Institut (nëse u nevoitet për vizë), nuk janë të përfshira në çmim
Na Kontaktoni

Intenzive

MKD 9,000
 • – ose në 2 rata nga 4,500 MKD
 • – ç’do ditë nga 120 minuta
 • – librat dhe testimi ne Goethe Institut (nëse u nevoitet për vizë), nuk janë të përfshira në çmim
Na Kontaktoni

PËRKTHIME GJYQËSORE

Një nga shërbimet tona janë edhe përkthimet gjyqësore. Gjuhët në të cilat bëjmë përkthime janë: Shqip, Maqedonisht, Anglisht, Gjermanisht dhe Arabisht.

PUNË NË GJERMANI

Qendra për gjuhë të huaja “EDU LINGUA” në sferen e punësimeve në Gjermani, bashkpunon me Agjensionin më prestigjioz ne regjionin e SACHSEN-it,  pvk-personal.de.